Skrivet av: bibelfjall1011 | 4 juni, 2011

Slutet, eller är det en början på något nytt?

Efter en vår med dåliga uppdateringar kommer här ett stilla farväl från den första bibelfjällklassen. Vi har haft ett fantastiskt år med Gud och varandra i Hemavans fjällmiljö, som bjudit på mycket äventyr och upplevelser.

I fredags var det dags för avslutning. Det var med blandade känslor vi vandrade upp längs Kvarnbäcken för en nattvardsandakt ute i det gröna (eller, det är inte så grönt här än…). Sedan var det avslutning på fjällgården, med sång och glädje, tårar, skratt och minnen. Många från bygden närvarade liksom en del anhöriga till oss elever.

Vi tackar alla som gjort detta år till vad det blivit och välkomnar nästa klass!

/Per, Johanna H, Gabriel, Emelie, Joel, Kajsa, Andres, Daniel, Linda, Frida, Emanuel, Johanna E, Mikael, Josef och Johannes


Responses

  1. Hej
    Jag personligen och studieförbundet Bilda vill verkligen tacka för förmånen att ha fått lära känna er under de två terminerna på Bibelfjäll. Det har varit pionjärverksamhet även för Bilda men allt har funkat fantastiskt bra tack vare er goda vilja och positivism.

    Jag önskar er all lycka och hoppas ni kan använda era nyvunna erfarenheter från både Bibelfjäll och Bilda i era framtida utmaningar!

    Hälsningar
    Rolf Mörtzell


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: